Jaha Group është themeluar në vitet e 90-ta me një staf profesional dhe me pervojë në ndërtimtari të ulët, stafi i cili është duke u rritur çdo dite e më shumë. Lexo më shumë

Rr. Shadervani Gjilan, 60000, Kosovë

Na Kontaktoni: +383 44 577 763

Jaha Group

Na Kontaktoni