Jaha Group është themeluar në vitet e 90-ta me një staf profesional dhe me pervojë në ndërtimtari të ulët, stafi i cili është duke u rritur çdo dite e më shumë. Lexo më shumë

Gjithqka është dizajnuar për një komoditet

SIQ E KENI ËNDRRUAR

Na Kontaktoni

Hap pas hapi, drejt realizimit të kompleksit

QË GJITHMON E KENI ËNDRRUAR.

Na Kontaktoni

Vëmendja jonë në çdo detaj,

I BËN NDËRTESAT TONA MADHËSHTORE.

Na Kontaktoni

Proceset e zhvillimit
të një projekti.

Planifikim

Gjithqka e planifikuar, për të realizuar kompleksin që gjithmon keni dashur.

Ndertim

Hap pas hapi, drejt realizimit të kompleksit që gjithmon e keni ëndërruar.

Shitje

Ne mundohemi qe tju ofrojme nje ambient te ngrohet për ju dhe familjen tuaj.

Per Ne

Jaha Group është themeluar në vitet e 90-ta me një staf profesional dhe me pervojë në ndërtimtari të ulët, stafi i cili është duke u rritur çdo dite e më shumë. Në vitin 2000 zgjeruam fusheveprimin edhe në lëminë e ndërtimeve të larta ku dhe punësoi profesionist të kësaj lëmie.

Lexo me shume

Projektet e Fundit

Jaha Center 4

Lokacioni: Rr.A, Prishtinë

Jaha Center 3

Lokacioni:Rr. Makfire Deda, Mbrapa Thimi Mitkos, Gjilan

Jaha Center 2

Lokacioni: Rr.Shadervani

Jaha Center 1

Buildings, Office
100

familje te kenaqura

3

Komplekse te perfunduara

30

Punetor & inxhinier

3

dege